سالانه مرگ ۳۰۰۰ بیمار سوخته در کشور / سیستم های اطفاء و اعلام حریق اجباری شود https://hydoc.ir/سالانه-مرگ-۳۰۰۰-بیمار-سوخته-در-کشور-سی/ https://hydoc.ir/سالانه-مرگ-۳۰۰۰-بیمار-سوخته-در-کشور-سی/#respond سلام دکتر Mon, 21 Dec 2020 09:20:13 0000 رسانه سلامت و دانش https://hydoc.ir/سالانه-مرگ-۳۰۰۰-بیمار-سوخته-در-کشور-سی/
رئیس انجمن سوختگی ایران با اشاره به حدود 200 هزار سوختگی و مرگ 3000 بیمار سوختگی در کشور سالانه بر لزوم پیشگیری و اجرای فشار برای جلوگیری از سوختگی تأکید کرد. به گزارش سلام دکتر ، دکتر محمد جواد فاطمی ، رئیس انجمن سوختگی ایران ، در یک کنفرانس مطبوعاتی از استودیوی بهداشت وزارت بهداشت …
منبع: مجله پزشکی سلام دکتر
سالانه مرگ ۳۰۰۰ بیمار سوخته در کشور / سیستم های اطفاء و اعلام حریق اجباری شود
رئیس انجمن سوختگی ایران با اشاره به حدود 200 هزار سوختگی و مرگ 3000 بیمار سوختگی در کشور سالانه بر لزوم پیشگیری و اجرای فشار برای جلوگیری از سوختگی تأکید کرد.
به گزارش سلام دکتر ، دکتر محمد جواد فاطمی ، رئیس انجمن سوختگی ایران ، در یک کنفرانس مطبوعاتی از استودیوی بهداشت وزارت بهداشت گفت: “اول ژانویه و آغاز زمستان روز ملی پیشگیری از سوختگی است.” متأسفانه ، ایران از نظر آمار سوختگی رتبه بالایی دارد و از نظر اقتصادی وضعیت بدتری نسبت به کشورهایی مشابه کشور ما دارد. تخمین زده می شود سالانه 200000 نفر سوزانده می شوند که 30،000 نفر از آنها در بیمارستان های سوختگی بستری هستند.
سالانه 200000 سوختگی و 3000 مرگ ناشی از سوختگی در کشور است
وی افزود: “میزان مرگ و میر در این رابطه زیاد است ، زیرا حدود 3000 نفر در طول سال به دلیل سوختگی های حرارتی و الکتریکی جان خود را از دست می دهند و … همه اینها باعث شده هزینه های جاری ، روانی و مالی به کشور تحمیل شود.” اکنون که با کرونا سر و کار داریم ، باید سعی کنیم از حوادث قابل پیشگیری جلوگیری کنیم. در انجمن حمایت از بیماران سوختگی ، ما تمام تلاش خود را کردیم تا این روز را بهتر کنیم.
فاطمی با اشاره به اینکه باید تلاش کنیم از حوادث قابل پیشگیری جلوگیری کنیم ، گفت: “پیشگیری آسان تر و هزینه کمتری دارد.” ما برای جلوگیری از سوختگی سه راه مهم داریم. اولین مورد اجبار است. هیچ زمینه ای وجود ندارد که نیاز به پیشگیری داشته باشد و اجبار بی اثر است. در Covid 19 ، اجبار به پوشیدن ماسک ، اجبار برای محدود کردن ترافیک ، اجبار برای بستن مراکز خاص و غیره می تواند مثر باشد.
سیستم های اعلام حریق و اعلام حریق
ذکر کرد که رایج ترین علت سوختگی در حال حاضر وسایل گازسوز ، از جمله گازهای پیک نیک ، گازهای کپسولی و غیره است.، اضافه می کنم: در صورت اجباری شدن سیستم های اطفا warning حریق و هشدار ، مدارس استاندارد شده و … پیشگیری امکان پذیر است. دومین اقدام مهم پیشگیری استاندارد سازی است. یعنی تجهیزات گرمایش ، مدارس و … باید استاندارد باشند و مهندسان باید در این زمینه کمک کنند تا از سوختگی به طور خودکار و بدون نیاز به انسان جلوگیری شود. نکته سوم آموزش است و تا زمانی که انجام نشود نمی توانیم موفق شویم. هزینه برای پیشگیری از سوختگی یک سرمایه گذاری بهداشتی است. امیدوارم روزی فرا برسد که مردم هنگام خرید و انجام کاری از امنیت خود مراقبت کنند.
سوختگی قابل درمان نیست
فاطمی گفت: “شایع ترین علت سوختگی در کودکان ، بی توجهی به مراقبان است.” توجه داشته باشید که سوختگی قابل درمان نیست و سوختگی بهبود می یابد اما برطرف نمی شود. پوست سوخته جایگزینی ندارد ، زیرا بدن به دلیل سوختگی تغییر می کند ، بسیاری از مشکلات اجتماعی ، عاطفی و … برای آن ایجاد می شود.
وی با تأکید بر اینکه سوختگی بسیار دشوار است ، گفت: پیشگیری بسیار ساده است و می توان از راه حل های ساده برای مقابله با سوختگی استفاده کرد. کسانی که می سوزند باید بدانند که ما در کشوری با منابع محدود زندگی می کنیم و اختصاص این منابع برای سوختگی به هیچ وجه کافی نیست و باعث مشکلاتی در درمان ، نداشتن تخت و تجهیزات کافی برای این کار ، نداشتن بانداژ مناسب و سرانجام در مرحله می شود. توانبخشی نیز مشکلات زیادی خواهد داشت.
مداوم
منبع: مجله پزشکی سلام دکتر
سالانه مرگ ۳۰۰۰ بیمار سوخته در کشور / سیستم های اطفاء و اعلام حریق اجباری شود
- یکشنبه ۱۴ دی ۹۹ | ۰۴:۲۰
- ۲,۷۵۶ بازديد
- ۰ نظر