۲ عامل شایع ابتلا به کبدچرب غیرالکلی

جدیدترین یافته های پزشکی را در وبگاه تخصصی پزشکی مشاهده نمایید.

۲ عامل شایع ابتلا به کبدچرب غیرالکلی

۲ عامل شایع ابتلا به کبدچرب غیرالکلی https://hydoc.ir/۲-عامل-شایع-ابتلا-به-کبدچرب-غیرالکلی/ https://hydoc.ir/۲-عامل-شایع-ابتلا-به-کبدچرب-غیرالکلی/#respond سلام دکتر Thu, 25 Feb 2021 03:10:45 0000 رسانه سلامت و دانش https://hydoc.ir/۲-عامل-شایع-ابتلا-به-کبدچرب-غیرالکلی/

افراد مبتلا به دیابت و اضافه وزن در معرض خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی هستند. به گزارش سلام دکتر ، وزارت بهداشت هند اعلام کرد: “افرادی که دارای اضافه وزن هستند و بیشتر در معرض ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی هستند ، زیرا شیوع این بیماری در حدود 9 تا 32٪ …

منبع: مجله پزشکی سلام دکتر
۲ عامل شایع ابتلا به کبدچرب غیرالکلی

افراد مبتلا به دیابت و اضافه وزن در معرض خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی هستند.

به گزارش سلام دکتر ، وزارت بهداشت هند اعلام کرد: “افرادی که دارای اضافه وزن هستند و بیشتر در معرض ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی هستند ، زیرا شیوع این بیماری در حدود 9 تا 32٪ از مردم مشاهده می شود.

محققان دریافتند که بیماری کبد چرب غیرالکلی در 40 تا 80 درصد افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و 30 تا 90 درصد افراد چاق وجود دارد. مطالعات همچنین نشان می دهد که افراد مبتلا به این بیماری به احتمال زیاد به بیماری قلبی عروقی مبتلا هستند.

بیماری کبد چرب غیر الکلی به دلایلی غیر از مصرف زیاد الکل که می تواند باعث استئو هپاتیت غیر الکلی ، سیروز و حتی سرطان کبد شود ، تجمع غیر طبیعی چربی در کبد است. آمار نشان می دهد طی دو دهه گذشته ، بار جهانی استئاتوهپاتیت غیر الکلی دو برابر شده است.

هندوستان تایمز به نقل از وزیر بهداشت هند اظهار داشت: هند به اولین کشور در جهان تبدیل شده است که ضرورت اقدام فوری علیه بیماری کبد چرب غیرالکلی را تشخیص داده است.

دولت دریافته است که استراتژیهای برنامه فعلی NCD می تواند برای دستیابی به اهداف پیشگیری و کنترل ، تغییر رفتار و تغییر سبک زندگی ، تشخیص و مدیریت به موقع NAFL و ایجاد ظرفیت در سطوح مختلف مراقبت های بهداشتی برای پیشگیری ، تشخیص و درمان این بیماری

انتهای پیام

منبع: مجله پزشکی سلام دکتر
۲ عامل شایع ابتلا به کبدچرب غیرالکلی

https://hydoc.ir/۲-عامل-شایع-ابتلا-به-کبدچرب-غیرالکلی/feed/ 0

سیروز کبدی چیست؟ بهترین درمان گیاهی و رژیم غذایی (تحقیقات جدید)

سیروز کبد

کبد وظیفه تولید آنزیم ، صفرا و ساخت پروتئین های لازم برای هضم چربی ها و کلسترول را دارد. همچنین وظیفه از بین بردن مواد شیمیایی، الکل، مواد مخدر و سموم را نیز بر عهده دارد. کبد در واقع یکی از ارگان های بدن است که هنگام آسیب خود را ترمیم میکند. زمانی که کبد دیگر توانایی ترمیم خود را نداشته باشد زخم های زیادی ایجاد میشود و این زخم ها به مرور جای بافت سالم را میگیرند و فرد مبتلا به سیروز میشود.

انواع سیروزکبدی

1-صفراوی

سیروز صفراوی یک بیماری مزمن خودایمنی است که کبد را تحت تاثیر می گذارد. در این بیماری بدن فکر می کند که مجاری صفراوی درون کبد اجسام خارجی بوده و سعی می کند که پوشش این مجاری را از بین ببرد. این مجاری برای جریان دادن صفرا از کبد طراحی شده اند، پس این آسیب خروج اسید های صفراوی را مختل می کند. سپس اسیدهای صفراوی از مجاری چکه کرده و به سلول های کبد اطراف شان آسیب می رسانند که باعث التهاب و زخم در کبد می شود.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.